over visualprint

Visualprint is een eigentijdse textieldrukkerij gevestigd in Leidschendam. Met meer dan 40 jaar ervaring in het bedrukken van hoogwaardige kleding kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Snelheid en bovenal deskundigheid springen in het oog want alles wordt in eigen bedrijf uitgevoerd.
In onze drukkerij hebben wij tevens een creatieve studio waarin wij niet alleen uw aangeleverde ontwerpen verwerken, maar ook het creatieve artwork voor u kunnen ontwerpen. Ook in dit proces zijn wij u zo snel mogelijk van dienst.

Wij helpen u om uw bedrijf of merk te promoten

Van t-shirts tot een uitgebreid assortiment aan polo’s, sweaters, hoodies, petten, jassen en tassen. Witte t-shirts blijven erg populair voor promotionele campagnes, een polo of sweater wordt daarentegen veelal gebruikt voor professionele bedrijfskleding. Visualprint biedt u een groot assortiment kleding van de beste kwaliteit. Wij denken actief met u mee in het hele traject. Of het nu textiel is voor een evenement of voor dagelijks gebruik, wij helpen u met plezier en geven u graag een goed advies.

Kwalitatief en duurzaam

Wij werken met toonaangevende merken uit de kledingindustrie waaronder: Mantis, Bella + Canvas, B&C, Fruit of the Loom en Gildan. Door Visualprint te kiezen als uw drukkerij met uitstekende service, kwalitatieve textielmerken en duurzame drukprocédés kiest u bewust voor hoogwaardig bedrukte kleding.

Waarom Visualprint?

Passie voor ons vak

Snelle levertijden

Vakkundig advies

Groot assortiment textiel

Afspraak is afspraak

Altijd een digitale proefdruk

Goede kwaliteit

Scherpe tarieven

onze service

Vormgeving / Ontwerp

Wij helpen u graag om de juiste uitstraling te realiseren. Wij weten als geen ander de weg met de grafische softwareprogramma’s om voor u een geschikt ontwerp of visualisatie te creëren. Visualprint maakt logo’s, huisstijlen en uiteraard designs voor kleding.

textieldruk

Textieldruk

Wij maken volledig gebruik van de mogelijkheden die de zeefdruktechniek ons biedt. Op een nauwkeurig strak bespannen zeefdrukraam wordt langs fotografische weg een sjabloon aangebracht. Het is het drukraam voorzien van het negatief van uw ontwerp. Het zeefdrukraam wordt in de textielcarrousel op stand geplaatst en vervolgens gaat de door u gekozen kleur inkt in het raam. Met een drukrakel wordt aansluitend de open delen van dit raam gevuld met inkt. De delen die niet bedrukt worden zijn volledig afgedekt in het gaas van het drukraam. Met een lichte druk van die zeefdrukrakel wordt de afdruk aangebracht op het textiel. Daarna wordt het textiel gedroogd in onze speciale droogtunnel en zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt.

transferdruk

Transfers

Een andere methode kan zijn om in plaats van directe bedrukking op het textiel te kiezen voor de transfertechniek. Ook bewerkt d.m.v. de zeefdruktechniek maar zoals de naam al zegt is dit een overbrenging via een tussenweg. Transfers worden met behulp van een hittepers op het textiel aangebracht. Al onze transfers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gefabriceerd op kwalitatief duurzaam polyester met een perfecte maatvastheid. Voorzien van een speciale lijmlaag hebben onze transfers een uitstekende wasechtheid. Een groot voordeel van transferbedrukking is flexibiliteit, omdat het mogelijk maakt om op ongebruikelijke plaatsen te bedrukken op een relatiegeschenk of kledingstuk. De kwaliteit is optimaal en geeft op het textiel een iets zachtere opdruk.

borduren

Borduren

Borduren is uitstekend geschikt voor het decoreren van een divers aanbod aan textiel, waaronder polo’s, sweaters, caps en mutsen. Het geeft een duurzame afwerking en blijft kwalitatief perfect, zelfs na vele wasbeurten. Dit maakt borduren dan ook uitermate geschikt voor bedrijfskleding.
Met deze techniek wordt met behulp van naald en garen uw logo of afbeelding genaaid op textiel. Een zeer duurzame methode en de gebruikte garen zijn wasbaar tot 95 graden Celsius, chemisch te reinigen en tevens te strijken.
Wij beschikken over meerdere machines om verschillende producten te kunnen voorzien van logo’s en afbeeldingen.

personalisatie

Personalisatie en nummering

Als geen ander weten wij wat de speciale wensen zijn. Het geeft de mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Aparte namen en/of nummers van bijvoorbeeld een voetbalteam geeft nu eenmaal een opvallend effect op de groene mat. Maar ook voor de scouting of buurtvereniging is personalisatie mogelijk. Visualprint adviseert welke mogelijkheden er zijn voor iedere doelgroep.

Hallo!