veelgestelde vragen

Welke merken textiel leveren jullie?

De meest populaire merken dat wij bedrukken zijn Gildan, Fruit of the Loom, B&C, Bella/Canvas, Continental Clothing en Mantis, maar wij kunnen veel meer merken leveren. Gewoon even vragen en wij kunnen het regelen!

Welke kleuren T-shirts hebben jullie?

Dat varieert per merk en per kledingstuk, elk merk hanteert een eigen kleurenkaart. Gildan heeft het grootste assortiment kleuren, dus indien u op zoek bent naar een aparte of specifieke kleur, kunnen wij u dit merk aanraden.

Kan ik voor mijn ontwerp ook T-shirts in verschillende kleuren bestellen?

Ja dat is zeker mogelijk!

Wij hebben het ontzettend snel nodig, is dat mogelijk?

Normaal verzenden wij alle orders binnen twee weken. Sneller is mogelijk, maar afhankelijk van de beschikbaarheid van textiel. Sommige merken of specifieke kleuren hebben een langere levertijd, dus neem dan direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Kunnen jullie kleding ook voorzien van namen en nummers?

Ja, dat kunnen wij zeker! Alleen gelden hiervoor andere tarieven en dient u een offerte voor op te vragen.

Wat voor bestanden hebben jullie nodig om te kunnen drukken?

Vector bestanden EPS of AI zijn ideaal om te gebruiken. Zorg wel dat alle teksten in het bestand als outline worden opgeslagen. PSD en JPEG bestanden zijn meestal wel te gebruiken, maar dienen te worden opgemaakt op ware grootte op 300 DPI. Meer informatie betreft het aanleveren van artwork voor textiel is hier te lezen.

Hoe kan ik mijn bestand aanleveren?

U kunt via e-mail uw bestanden aanleveren. Uiteraard is het ook mogelijk deze op cd/dvd te zetten en op te sturen via de post. Bekijk ook aanleveren voor textieldruk en aanleveren voor posters.

Wat zijn de maximale afmetingen van de bedrukking?

De meeste standaard bedrukkingen zijn niet breder dan 25 cm, dit omdat er vaak meerdere maten textiel bedrukt worden. Bij grote maten kunnen deze makkelijk 30 cm breed zijn. De maximale hoogte van de print is 40 cm. Voor onze oversized / XL bedrukkingen is de maximale afmeting 38 x 50 cm.

Kan ik een voorbeeld zien voordat jullie de kleding bedrukken?

U ontvangt altijd een digitale proefdruk (per e-mail), zodat u van te voren kunt zien wat de exacte positie is van de opdruk. Tevens staan hier de gebruikte kleurnummers vermeld volgens het Pantone Matching System.

Wat zijn PMS kleuren?

PMS is een afkorting van PantoneĀ® Matching System. Dit systeem wordt over de hele wereld gebruikt als leidraad voor kleuren. Elk PMS nummer is overal ter wereld gelijk, PMS 021 is dus altijd en overal hetzelfde oranje.

Kan ik ook achteraf betalen, wanneer ik de shirts binnen heb gekregen?

Nee, alle orders die wij verwerken dienen vooruitbetaald te worden.

Hallo!