Low Roar in Leidschendam

 In Merchandise, Nieuws

De Amerikaanse-IJslandse epische altrock band Low Roar was heel even in Leidschendam. Niet voor een optreden maar om bedrukte kleding op te halen bij Visualprint. Dit alles in het kader van de Europese Tour waar binnenkort in België en Frankrijk wordt opgetreden.

Low Roar stond in april nog in het voorprogramma bij Hozier in Amerika en was afgelopen zondag in Paradiso tijdens het London Calling loves Concerto. Voor de Europese tour werd op doorreis van onze hoofdstad naar België Leidschendam aangedaan. Wij waren dan ook aangenaam verrast toen de drie bandleden, Ryan Karazija, Leifur Björnsson en Logi Guðmundsson binnenstapten.

Visualprint drukt al enige tijd de merchandise voor de groep. Op Hemelvaartsdag kregen wij de opdracht om met spoed wederom T-shirts te produceren voor de Europese tour. Het was eventjes hectisch om alles te regelen. Vooral vanwege de vrije dagen en het schema van de band maar wij hebben het er graag voor over.

Ryan Karazija verhuisde in 2010 naar IJsland. Door de onbekende omgeving en zijn nieuwe leven ontstond daar Low Roar. Het eerste album heeft hij door geldgebrek bescheiden opgenomen in zijn keuken in Reykjavik op zijn laptop. Na het succes van het eerste album kreeg breidde hij zijn project verder uit met twee muzikanten, drummer Logi Guðmundsson en toetsenist Leifur Björnsson. Het tweede album “0” is uitgebracht in 2014.

In augustus brengt Low Roar weer een bezoek aan Nederland en zal dan optreden op Lowlands.

Meer info over Low Roar en tourdata: www.lowroarmusic.com

Hallo!